Preskocit navigáciu

Veliteľské zhromaždenie


Veliteľské zhromaždenie

V dňoch 2.-3. novembra 2022 sa v katastri obce Zázrivá uskutočnilo veliteľské zhromaždenie veliteľa Čestnej stráže prezidenta SR. Zhromaždenie bolo rozdelené na poznávaciu, topografickú a veliteľskú časť.

V rámci poznávacej časti sa prvý deň príslušníci ČS PSR zúčastnili prehliadky priestorov Vojenského historického múzea v Piešťanoch. Pri topografickej príprave sme si preverili schopnosti orientácie v prechode cez kaňony v Krivánskej Malej Fatre. Navštívili sme Jánošíkove diery v obci Terchová.
V rámci veliteľskej časti veliteľ útvaru plukovník Andrej Tvrdoň s náčelníkom štábu podplukovníkom Danielom Rubešom prostredníctvom odborných náčelníkov vyhodnotili splnenie priorít a hlavných úloh útvaru za 1. Fázu VC 2021-2023.

Na záver veliteľ čestnej stráže prezidenta SR plukovník Andrej Tvrdoň poďakoval všetkým za odvedenú prácu a oboznámil príslušníkov velenia a štábu a veliteľov rôt s úlohami do ďalšieho obdobia.


Veliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenie

Autor: kpt. Ing. Andrea Šantorová , Foto: čat. Marián Siman - Dátum: 07.11.2022
Čítanosť: 1690
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share