Preskocit navigáciu

NATO Family Day


NATO Family Day Pri Spojeneckom veliteľstve vzdušných síl v Ramsteine (HQ AIRCOM) v Nemecku, sa po niekoľkoročnej neplánovanej odmlke podarilo zorganizovať spoločenské podujatie pre príslušníkov veliteľstva, Národných podporných prvkov a ich rodinných príslušníkov.

Podujatie s názvom NATO Family Day 2022 sa konalo v priestoroch veliteľstva a zúčastnilo sa ho v priebehu celého dňa nakoniec viac ako 1000 osôb. Cieľom podujatia bolo nielen odreagovanie sa od každodenných povinností a starostí, uskutočnenie malého rodinného výletu, utuženia kolektívov, ale aj vytvorenie atmosféry "veľkého sveta" na malom priestore. Pre všetkých, ktorí sa zúčastnili, bolo krajinami zastúpenými pri veliteľstve, ktorých je momentálne 29, pripravené v národných prezentačných stánkoch predstavenie krás svojich krajín, ich histórie a ochutnávky národných produktov a špecialít.

Slovenské zastúpenie pri HQ AIRCOM za podpory MO SR a s pričinením rodinných príslušníkov, či už pri príprave alebo priamo, prispelo k zaujímavému stretnutiu a veľmi zdarilému priebehu akcie. Na základe ohlasov asi najväčším lákadlom pri našom stánku i celej akcie, boli medovníčky s názvom podujatia, ktoré nám pomohla navrhnúť a následne aj zrealizovala známa slovenská pani medovnikárka.

AIRCOMFamilyDayAIRCOMFamilyDayAIRCOMFamilyDayAIRCOMFamilyDay

Autor: mjr. SOPKO Marek - Dátum: 15.10.2022
Čítanosť: 2598
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share