Preskocit navigáciu

Nie je dôležitá farba pleti, ale farba dresu


Nie je dôležitá farba pleti, ale farba dresu

V Lipanoch sa dňa 28. apríla 2023 konal v poradí už 16. ročník futbalového turnaja s názvom „Nie je dôležitá farba pleti, ale farba dresu“. Tento turnaj pravidelne organizuje Komunitné centrum Lipany. V turnaji si zmeralo sily 11 družstiev. Zapojili sa Komunitné centrum Lipany, družstvo Lipianski skokani a Lipianski mládenci, KC Sečovce, KC Svinia, KC Prešov, KC Sabinov, KC Ľubotín, KC Čirč, družstvo Old boys mesta Lipany a OS SR zastúpené príslušníkmi 20. práporu logistiky Prešov.

 
Vo finále sa stretlo družstvo OS SR a Komunitné centrum Lipany, ktoré skončilo v riadnom hracom čase nerozhodne 2:2. O výsledku napokon rozhodli penalty a prvenstvo i pamätný pohár si odnieslo družstvo Ozbrojených síl Slovenskej republiky – 20. prápor logistiky Prešov. Družstvo OS SR sa spontánne rozhodlo svoju cenu za výhru v turnaji venovať najmladším účastníkom turnaja KC Sečovce. Cieľom turnaja bolo spájať rôzne komunity a búrať stereotypy a predsudky o sociálne vylúčených skupinách a to sa aj podarilo.

Za aktivitu sa poďakovala aj Odborná garantka KC Lipany pani Martina Slaninová, ktorá vo svojom liste vyzdvihla ústretovosť a promptnú reakciu 20. práporu logistiky Prešov aj napriek množstvu ďalších úloh.

Viac info na:

https://www.charita-ke.sk/komunitne-centrum-lipany-futbalom-chceme-spajat/?fbclid=IwAR2LL5YCp5JoUSRSSH1i7Hg5EDNXqtTttZ59VeT1iqMbpw1gZwlCP9Iy-YI

 


Nie je dôležitá farba pleti, ale farba dresuNie je dôležitá farba pleti, ale farba dresuNie je dôležitá farba pleti, ale farba dresuNie je dôležitá farba pleti, ale farba dresu

Autor: Mgr. Martina Slaninová , Foto: KC Lipany - Dátum: 12.05.2023
Čítanosť: 1325
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share