Preskocit navigáciu

Pracovná porada náčelníka Odboru pre podporu operácií VzS OS SR


Pracovná porada náčelníka Odboru pre podporu operácií VzS OS SR

V dňoch 9. – 10. februára 2011 náčelník Odboru pre podporu operácií VzS OS SR plukovník gšt. Ing. Jaroslav HALUŠKA, PhD., vykonal pracovnú poradu a metodickú pomoc k plneniu úloh zväzkov VzS OS SR v oblasti logistiky za účasti funkcionárov Odboru pre podporu operácií VzS OS SR a náčelníkov logistiky zväzkov VzS OS SR.
Cieľom pracovnej porady bolo vyhodnotiť splnenie úloh VR 2010 v oblasti logistiky, náčelníkmi logistiky zväzkov VzS OS SR doložiť splnenie úloh a riešenie problémov v jednotlivých oblastiach logistiky, zhodnotiť riadiacu prácu, spresniť a objasniť úlohy a hlavné priority v oblasti logistiky vo VR 2011.
Náčelník odboru pre podporu operácií VzS OS SR vo svojom úvodnom vstupe zhodnotil splnenie úloh výcvikového roka 2010. Konštatoval, že úlohy výcvikového roka boli splnené aj napriek skutočnosti, že plnenie úloh do značnej miery ovplyvnilo krátenie finančných limitov v jednotlivých rozpočtových položkách.
Ďalej vystúpili jednotliví náčelníci logistiky zväzkov VzS OS SR, ktorí zhodnotili plnenie úloh vo VR 2011. Za účasti príslušníkov VVzS OS SR boli prekonzultované problémové oblasti a navrhnuté spôsoby ich riešenia.
Na porade bol predstavený aj nový náčelník logistiky zmiešaného krídla Sliač major Ing. Rastislav KAPA, ktorý vo funkcii vystriedal pplk. Ing. Jaroslava MARKA.
V závere náčelník Odboru pre podporu operácií VzS OS SR upozornil na plnenie hlavných úloh a priorít vo VR 2011, vyjadril presvedčenie, že aj napriek kráteniu finančných prostriedkov úlohy vo VR 2011 budú úspešne splnené.

http://www.vvzs.mil.sk/4086/fotogaleria.php?album=463

 



Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 17.02.2011
Čítanosť: 14802
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share