Preskocit navigáciu

Vojaci pomáhajú pri povodniach


Vojaci pomáhajú pri povodniach

Na základe rozhodnutia ministra obrany Martina Glváča o okamžitej pomoci občanom ohrozených povodňami zasahovalo 3. júna večer 15 vojakov z Čestnej stráže Ozbrojených síl SR v priestoroch medzi bratislavskou Karlovou Vsou a Devínom.

Na pomoc prišli tiež 88-ročnej pani Štefánii Buzinkayovej, pričom pred stúpajúcou vodou vynášali nábytok z prízemia na horné poschodie, respektíve ho odnášali ku príbuzným do vyššie položeného domu. „Teta tu býva už od roku 1954, pri povodni pred vyše desaťročím prišla takmer o všetko a preto pomoc vojakov aj hasičov víta ako z neba...“ povedala jej príbuzná Anna Kohútová.

Vojaci z bratislavskej posádky, ako aj z ďalších miest, sú pripravení aj v ďalších dňoch pomáhať pri ochrane života a majetku občanov Slovenskej republiky.


Vojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniachVojaci pomáhajú pri povodniach

Autor: MO SR - KOd , Foto: MO SR - Pavol Vitko - Dátum: 03.06.2013
Čítanosť: 9176
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share