Preskocit navigáciu

Sústredený výcvik v priestoroch Centra výcviku Lešť Skupiny pre riešenie krízových situácií ÚVP BB


Sústredený výcvik v priestoroch Centra výcviku Lešť Skupiny pre riešenie krízových situácií ÚVP BB

V dňoch 3.-4.3.2014 vykonala Skupina pre riešenie krízových situácií ÚVP BB sústredený výcvik v priestoroch Centra výcviku Lešť.

 Účelom zamestnania bolo zladenie skupiny v takticko-streleckej situácií v zastavaných priestoroch. V druhom výcvikovom dni bolo vykonané strelecké cvičenie s SA vz58V, kde príslušníci SkPRKS BB vyskúšali rôzne polohy pri streľbe so SA vz.58V.

Záverečné cvičenie v Jakub Building Gun bolo vykonané s ostrou streľbou z HK UMP a ČZ 75D. Táto príprava vyžadovala maximálne sústredenie od príslušníkov SkPRKS.

 Po záverečnom zhodnotení riadiacimi zamestnania rtm. Štefanom TRŠOM a npor. Ing. Jurajom ANTOLOM bola vyjadrená spokojnosť s výsledkom sústredenia, pričom bolo skonštatované, že je potrebné neustále precvičovanie uvedenej problematiky.


Skupina pre riešenie krízových situácií ÚVP BB sústredený výcvik v priestoroch Centra výcviku LešťSkupina pre riešenie krízových situácií ÚVP BB sústredený výcvik v priestoroch Centra výcviku LešťSkupina pre riešenie krízových situácií ÚVP BB sústredený výcvik v priestoroch Centra výcviku Lešť

Autor: npor. Ing. Juraj ANTOL , Foto: UVP BB - Dátum: 11.03.2014
Čítanosť: 10815
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share