Preskocit navigáciu

Poďakovanie od desiatnika Milana Durasa


Poďakovanie od desiatnika Milana Durasa

V mene desiatnika Milana Durasa, ktorý je od 23. mája 2018 odkázaný na pomoc lekárov a blízkych po ťažkej dopravnej nehode, by sme Vám všetkým, ktorí ste prispeli na jeho nevyhnutnú liečbu, chceli čo najsrdečnejšie poďakovať.

Vďaka vašej štedrosti mohol absolvovať niekoľko rehabilitačných pobytov v špecializovanom centre Adeli-Piešťany a v Národnom rehabilitačnom centre Kováčova, po ktorých sa výrazne zlepšili jeho pohybové a verbálne schopnosti. Vďaka vám, ktorí mu nezištne pomáhate napreduje a snaží sa pracovať na sebe, čo najviac s motiváciou zapojiť sa najmä do normálneho rodinného života. Cestou vojenskej podpornej nadácie bolo pre napredovanie v Milanovej rehabilitácii zakúpené Dynamické parapódium s príslušenstvom v hodnote 1.166,40 eur. Desiatnik Milan Duras sa pred nedávnom vrátil z 2 mesačného pobytu v Kováčovej a v najbližších mesiacoch absolvuje ďalší pobyt v špeciálnom rehabilitačnom centre v Piešťanoch.

Desiatnik Duras v tejto neľahkej životnej skúške spoznal ozajstných priateľov, ktorým patrí jeho veľké ĎAKUJEM. Vďaka vašej pomoci a absolútnej podpore najbližších - rodičov, priateľky a malej dcérky, je schopný ďalej  napredovať a bojovať so svojim osudom.

STAV ZBIERKY K 30.04.2019 JE  10,673,- EUR.  ĎAKUJEME VÁM, ŽE POMÁHATE…

Číslo účtu je SK05 7500 0000 0040 2635 4526, variabilný symbol 8024

O stave vyzbieraných finančných prostriedkov Vás budeme priebežne informovať aj na stráne www.vojenskanadacia.sk


Poďakovanie od desiatnika Milana Durasa

Autor: rmo , Foto: rmo - Dátum: 09.05.2019
Čítanosť: 2650
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share