Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Príslušníci Regrutačnej skupiny Bratislava opäť na DOD


Príslušníci Regrutačnej skupiny Bratislava opäť na DOD
Po tretí krát v tomto školskom roku organizovala Súkromná stredná odborná škola ochrany osôb a majetku v Bratislave „Deň otvorených dverí“. V sobotu 18. januára otvorila škola svoje brány nielen pre študentov stredných škôl, žiakov základných škôl, ale predovšetkým zvolila tento netradičný deň pre rodičov, ktorí mohli spolu so svojimi deťmi vidieť v akých priestoroch prebieha vyučovanie. Samozrejme nebolo to len o prehliadke priestorov, ale aj o pestrom programe. Študenti a pedagógovia školy, príslušníci Ozbrojených síl SR a iných bezpečnostných zložiek pripravili pre návštevníkov praktické ukážky a krátke prednášky. Študenti školy nám ukázali svoju zručnosť v jednotlivých bojových umeniach a sebaobrane. Príslušníci bezpečnostných zborov zase prezentovali svoje spôsobilosti, čím sa snažili osloviť mladú generáciu k príslušnému povolaniu.
 
Na tomto výnimočnom dni samozrejme nemohla chýbať ani bratislavská regrutačná skupina. Práve prostredníctvom nich sa mohli návštevníci dozvedieť aj o možnostiach uplatnenia absolventov strednej školy v rámci Ozbrojených síl SR. V rámci prednášky bolo prezentované povolanie profesionálneho vojaka ako aj projekt DVP. Svojou prednáškou vzbudili záujem mladej generácie o povolanie profesionálneho vojaka a diskusia sa stala vhodným východiskom pre ďalšiu komunikáciu do budúcnosti, keď už budú terajší žiaci stáť ako absolventi strednej školy pred výzvou „Kam po strednej škole“.

Príslušníci Regrutačnej skupiny Bratislava opäť na DODPríslušníci Regrutačnej skupiny Bratislava opäť na DODPríslušníci Regrutačnej skupiny Bratislava opäť na DOD

Autor: pu os sr - Dátum: 18.01.2020
Čítanosť: 7426
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share