Preskocit navigáciu

Náučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z Levíc


Náučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z Levíc

Dňa 18. augusta 2021 bol vykonaný náučno – poznávací výlet organizovaný pre zverencov Centra detí a rodiny z Levíc do Vojenského historického múzea  (ďalej len VHM ) v Piešťanoch a k mohyle generála M. R. Štefánika v Brezovej pod Bradlom. Náučný výklad o expozíciách múzea pre zverencov bol zorganizovaný zamestnancom VHM Piešťany, kde si deti mohli pozrieť bojovú techniku pozemného vojska a leteckú techniku. Účastníci výletu boli medzi prvými návštevníkmi múzea, ktorí si mohli prehliadnuť aj novovytvorenú expozíciu o vojenských uniformách. Na záver deti dostali na pamiatku pexesá s vojenskou tematikou.

Poznávací výlet potom pokračoval návštevou mohyly generála M.R. Štefánika v Brezovej pod Bradlom. Deťom bola odprezentovaná krátka prednáška o živote generála M.R. Štefánika a o regióne, v ktorom sa mohyla nachádza.

Na záver aktivity sa pani Lucia Bónová, sociálna pracovníčka z CDaR, poďakovala v mene detí príslušníkom 13. mechanizovaného práporu Levice za príjemne strávený deň a krásne zážitky.

 


Náučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z LevícNáučno – poznávací výlet pre zverencov Centra detí a rodiny z Levíc

Autor: 13.mpr , Foto: 13.mpr - Dátum: 23.08.2021
Čítanosť: 2158
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share